Team Studentensport

Wij staan vier dagen per week voor jou  klaar. Hier stellen we ons aan jou voor. 

Yvo Oostra
Coördinator

Mijn naam is Yvo Oostra, ik ben 32 jaar oud en ik woon in Zwolle. Mijn favoriete sporten zijn voetbal, fitness en skiën. 

Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij Aeres als coördinator Studentensport. Ik ben iedere maandag en donderdag aanwezig en hoop jullie te zien tijdens de sportavonden. 

Arjen Schutter 
Medewerker 

Mijn naam is Arjen Schutter, ik ben 20 jaar oud en ben de tijdelijke coördinator van  Studentensport. 

Ik woon in Dronten en doe aan voetbal, wielrennen en af en toe ook fitness.


Verder begeleid en coördineer ik samen met Yvo de sportavonden op maandag en donderdag. Zie ik jou daar?!

Hugo Nieuweboer 
PVB student

Mijn naam is Hugo Nieuweboer, ik ben 20 jaar oud en woon in Hoorn. Ik zit in het derde jaar van de opleiding diergezondheid en management. Ik heb vroeger gevoetbald en ben later meer individuele sporten gaan doen zoals schermen en boksen. Heb je vragen over studentensport of sporten in het algemeen? Aarzel dan niet om mij te benaderen. 

Tim van Rijn
PVB student

Mijn naam is Tim van Rijn en ik doe de PVB Studentensport. Ik ben 19 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de opleiding Agrotechniek en Management. Daarnaast woon ik in een studentenhuis in Dronten en in het weekend woon ik thuis. In het weekend speel ik graag voetbal en besteed ik tijd aan werk en vrienden.

Steven Wulferink 
PVB student

Mijn naam is Steven Wulferink, ik ben 19 jaar oud en woon in Geesteren OV. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Agrarisch Ondernemerschap. Mijn favoriete sporten zijn voetbal en fitness. Ik ben de donderdag of de maandag aanwezig bij Studentensport. Ik help graag met vragen over studentensport of de fitness! 

Erik Rouw 
PVB student

Mijn naam is Erik Rouw. Ik ben 22 jaar oud en zit dit jaar in het team van de PVB Studentensport. Ik studeer agrotechniek & management en ik zit in het 3e jaar. Ik doe zelf al jaren aan voetbal en wielrennen, ook in de fitness ben ik regelmatig te vinden. Voor vragen kan je mij altijd benaderen.

Joost Beugels 
PVB student

Mijn naam is Joost Beugels, ik ben 20 jaar oud en woon in Bant. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde & Agrifood business. Mijn favoriete sport is voetbal. Daarnaast ga ik graag op wintersport om een weekje te skiën. Als je meer wilt weten over Studentensport, twijfel niet en vraag maar raak!