Team Studentensport

Wij staan vier dagen per week voor jou  klaar. Hier stellen we ons aan jou voor. 

Yvo Oostra
Coördinator

Mijn naam is Yvo Oostra, ik ben 29 jaar oud en ik woon in Zwolle. Mijn favoriete sporten zijn voetbal, fitness en skiën. 

Sinds 2016 werk ik met veel plezier bij Aeres als coördinator Studentensport. Ik ben iedere maandag en donderdag aanwezig en hoop jullie te zien tijdens de sportavonden. 

Joop Mesman
PVB student

Mijn naam is Joop Mesman, ik ben 21 jaar oud en ik woon Valkenswaard. Ik zit in het derde jaar van de opleiding diergezondheid en management. Ik vind vooral het bezig zijn  met sport en  sporten met anderen leuk. Heb je zin in sport, of ben je op zoek naar gezelligheid, kom dan vooral langs!

Islam El Sayed Ali
PVB student

Mijn naam is Islam El Sayed Ali, ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben gek op dieren en volg daarom de opleiding Diergezondheid & Management. Ik heb bij Jong Ajax gevoetbald, gekickbokst en ben vaak in de sportschool te vinden. Heb je vragen of hulp nodig bij het sporten? Aarzel niet om mij te contacteren. 

Kasia Gryżewska 
Fitness instructeur 

Mijn naam is Kasia Gryżewska, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Warschau in Polen. Ik volg de opleiding International Food Business en woon in Dronten.  Skiën en schaatsen zijn mijn favoriete sporten. Ik geef skiles, yoga les en ben trainer in de fitness. Je zal mij vooral bij de yoga en in de fitness zien, vraag gerust om hulp of tips. Tot snel! 


Adrian Längle 
Fitness instructeur

Mijn naam is Adrian Längle, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Heidelberg in Duitsland. Sinds ik vorig jaar begon aan mijn studie International Food Business woon ik in Dronten. Mijn favoriete sporten zijn fitness, wakeboarden en snowboarden. Ik werk voornamelijk in de fitness bij Studentensport en hoop je daar binnenkort te zien! 

Liselotte Janssens
Dans instructeur

Mijn naam is Liselotte Janssens, ik ben 18 jaar oud en woon in Dronten door mijn studie International Food Business. Ik dans al sinds ik twee jaar oud ben, klassiek ballet en modern contemporary zijn mijn favorieten. Bij Studentensport geef ik ook andere dansvormen. Kom jij binnenkort kijken in mijn les?