Nieuwe indeling sportavonden

Vanaf september 2023 zijn de sportavonden op maandag- en woensdagavond. We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat veel studenten op donderdagavond al naar hun ouderlijke woonplaats waren en dus niet konden komen sporten. Op veler verzoek hebben we daarom de tweede sportavond verplaatst naar de woensdag. 

Studentensport is al zes jaar dé plek voor sport- en vrijetijdsbesteding voor studenten van Aeres Hogeschool Dronten. Jaarlijks doen er ruim 2000 studenten mee tijdens de sportavonden, komen er minimaal 30 verschillende sporten aan bod en organiseren we ook nog eens meerdere evenementen en sporttoernooien.  

Onze missie is studenten van Aeres hogeschool Dronten in beweging brengen op zowel sportief als sociaal gebied. Dit doen we door het aanbieden van laagdrempelige sportlessen en unieke evenementen met een sportief karakter. Op deze manier verbinden en activeren we  internationale en Nederlandse studenten. 

Speciaal voor studenten 


Aeres Hogeschool Dronten vindt het belangrijk dat er naast studeren en wonen ook andere dingen te doen zijn op de campus. Daarom is zeven jaar geleden Studentensport Aeres Hogeschool Dronten opgericht. Het sportaanbod, de evenementen en de fitness zijn uitsluitend voor studenten van Aeres Hogeschool Dronten. 

Sportaanbod


Studentensport is vier dagen per week geopend. Er worden verschillende sportactiviteiten aangeboden zoals volleybal en voetbal, maar ook  yoga en dans staan op het programma. Doe je liever aan fitness? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres, wij hebben een eigen fitness waar leden onbeperkt kunnen sporten. 

App


Via onze app kan je gemakkelijk al het sportaanbod bekijken, je inschrijven voor evenementen en kijken wie van je vrienden vanavond komt sporten. Download de  Eversports App via de onderstaande buttons voor Android en IOS. Nadat je een abonnement heb aangeschaft kan je een gratis account aanmaken en mis je niets meer!